Jeg bruger Sense-principperne i min hverdag. Vil jeg få noget ud af at være medlem af Senseklubben?

Vi kan se på tilbagemeldingerne fra folk, som har testet Senseklubben, at selvom de havde godt styr på Senseprincipperne, så fik de meget ud af at være med. Specielt i forhold til egne spisemønstre og rummelighed overfor sig selv. Men også madlavningstips, ny viden om ernæring og konkrete redskaber, som de kan trække på i hverdagen.
Desuden får du som Premium-medlem adgang til en række fordele og rabatter.

Hvordan er fordelingen mellem indhold, der handler om mentale emner og indhold, der handler om madlavning, ernæring osv.?

Det er nogenlunde ligeligt fordelt, fordi vi ved, at vejen til et varigt vægttab handler om begge dele.

Skal jeg være medlem af Senseklubbens lukkede Facebookgruppe?

Det er valgfrit, om du vil være medlem af den lukkede Facebookgruppe. Hvis du er typen, der gerne vil køre dit eget løb, så kan du fint nøjes med at logge på Senseklubbens online-platform, hvor du blandt andet også kan stille direkte spørgsmål til Sense-teamet og interagere med Senseklubbens øvrige medlemmer. Det er kun betalende aktive medlemmer, som får adgang til Senseklubbens Facebookgruppe.

Går jeg glip af materiale, hvis jeg ikke deltager i Senseklubbens lukkede Facebookgruppe?

Det er via Facebookgruppen og vores spørgeforum på online-platformen, at du har den direkte kontakt til Sense-teamet. Sense-teamet deler også små videoer inde i Facebookgruppen. Men samme videoer bliver også lagt ind på online-platformen. På den måde går du ikke glip af væsentligt materiale.

Hvad er forskellen på Facebookgruppen ”Sense – slank med fornuft – spørgsmål og svar” og Senseklubbens Facebookgruppe?

I Senseklubbens Facebookgruppe er det primært Sense-teamet, som laver opslag. Medlemmers opslag godkendes kun, hvis det har relevans for hovedparten af gruppens medlemmer. Det er en gruppe med fokus på motivation, udvikling og mentale processer med henblik på at hjælpe gennem de svære processer i en livsstilsintervention. Det er dermed ikke en madinspirationsgruppe. Det kan du fortsat få i den store lukkede gruppe ”Sense – slank med fornuft – spørgsmål og svar” eller andre Sense-fællesskaber.

Jeg har prøvet Sense flere gange og er aldrig rigtig kommet i gang. Vil Senseklubben være en løsning for mig?

Du får opstartsmateriale og bliver holdt i hånden uge efter uge med motiverende indslag, så ja, Senseklubben vil med stor sandsynlighed være noget for dig. Men alt er jo individuelt, så du skal mærke efter i dig selv, om du mener, at det, vi tilbyder i Senseklubben, taler til dig.

Skal jeg købe medlemskab til en måned eller et år?

Sammen står vi stærkere! Vi ved, at livsstilsændringer tager tid. Og for langt de fleste også mere end en måned. Derfor vil vi gerne give dig en mulighed for at købe 12 måneder ad gangen. På den måde holder vi dig i hånden måned efter måned – og du sparer penge i forhold til at købe en måned ad gangen.

Jeg er ikke ret god til alt det her med teknik og computer. Kan jeg være med i Senseklubben alligevel?

Ja, det kan du sagtens. Du kan både være med fra computeren og fra telefonen. Du skal have internetadgang og en mailadresse, som vi kan sende mails til. Du bliver guidet gennem det hele, og det er let at finde rundt på onlineplatformen og i Facebookgruppen. Hvis du synes, at det bliver for uoverskueligt med Facebookgruppen, kan du sagtens nøjes med kun at være på online-platformen.

Hvordan kommer jeg i kontakt med Sense-teamet?

Du har tre muligheder.

  1. Du kan stille spørgmål i “spørgetråden” i Senseklubbens lukkede Facebookgruppe
  2. Du kan stille spørgmål i Senseklubbens “spørgeforum”, som du kan tilgå via Senseklubbens online-platform
  3. Eller du kan skrive til kontakt@senseklubben.dk
Brug for hjælp? Kontakt os her