Du skal vælge sense fordi..

Vi tager dit velbefindende og din sundhed alvorligt

Vi hjælp med at skabe et varigt vægttab og en sund livsstil uden restriktiv kalorietælling og en ellers kedelig kurmentalitet. Det er det, Sense går ud på!

Senseklubben er anderledes end alt andet, du har prøvet

Vi tilbyder et medlemskab af Senseklubben, der viser dig vejen til det liv, du drømmer om. Redskaberne kan bruges af alle, uanset om du går efter et stort vægttab eller blot søger inspiration til et liv med et mere stabilt energiniveau over hele dagen og en bedre balance mellem krop og sind.

Vi har fingeren på pulsen og ved, hvad der rører sig inden for alle kroge af sundhedsverdenen.

Bliv medlem

Medlemskaber

Vi tilbyder 2 niveauer

Basis er for dig, der kun ønsker inspiration til mad- og indkøb. Du får hver onsdag adgang til ugens mad- og indkøbsplan. Du vil ikke være medlem af Senseklubbens fælleskab og får ikke adgang til kursusplatformen. Du får løbende inspiration og hjælp til din Sense-livsstil fra de ugentlige kostplaner.

Premium er for dig, der vil have fuld adgang til madplaner, videoer, lydfiler, professionel hjælp og vejledning på vores kursusplatform og ikke mindst adgang til vores aktive fælleskab på Facebook eller kursusplatformen, hvor du har direkte adgang til Sense-teamet og andre Sense-medlemmer. Derudover får du som Premium-medlem adgang til en lang række fordele og rabatter på alt fra individuel hjælp og bøger til forbrugsvarer.

Læs mere om premium Læs mere om Basis

Madglæde, kropsglæde & livsglæde

Vi er hinandens faste kontaktpunkt

Forskning viser, at faste kontaktpunkter er vigtige for at opnå et vægttab, der holder hele livet.

Et fast kontaktpunkt er en tilbagevendende og forpligtende kontakt, og det er præcis, hvad du får som medlem af Senseklubben.

Du ved, at du hver uge modtager en madplan samt et eller flere indslag med ny inspiration, ny viden og nye øvelser fra Sense-teamets dygtige fagfolk. Derudover har du ubegrænset adgang til støtte, inspiration og sparring i den lukkede Facebookgruppe, der kun er for Senseklubbens PREMIUM-medlemmer.

I gruppen kan du dele dine op- og nedture i et trygt miljø med en god tone, og du kan få svar på alle dine spørgsmål fra Sense-teamet, der hver dag står klar til at hjælpe og inspirere dig.

Få et fast kontaktpunkt her

Fleksibelt indhold og professionel tryghed

Hvad får du ud af Senseklubben?

Fleksibilitet. Se og lyt med, lige når det passer dig. På farten, på gåturen, ved køkkenbordet eller fra sofahjørnet. Du kan springe rundt i materialet, bruge præcis det, der passer dig og se videoerne lige så tit, du har lyst. Materialet vil være tilgængeligt for dig, så længe dit abonnement løber.

Mentale redskaber og øvelser. Vi inspirerer dig med brugbar viden og effektive øvelser, som du kan bruge lige nu og her og i fremtiden. Det kan være øvelser, der kan give dig en dybere forståelse af dit spisemønster og dine vaner, eller det kan være redskaber, som du lærer at bruge, når du for eksempel står foran en konkret fristelse og ikke ved, hvad du skal gøre – måske er det kagen eller fredagsbrødet på arbejdet, chokoladebaren eller chipsene i supermarkedet eller isen, som alle de andre spiser, og som du bare har så meget lyst til.

Fællesskab. I den lukkede Facebookgruppe og i online-platformens spørgeforum vil du møde mennesker, der har de samme udfordringer som dig. Mennesker som har kæmpet den samme kamp som dig. Mennesker, der ligesom dig, har besluttet at gå en ny vej væk fra drænende tanker om mad, krop og vægt mod ro, accept og styrke. Du og gruppens øvrige medlemmer kan række ud, hvis I har lyst, ligesom vi vil række ud til jer. Sammen kan vi dele viden, erfaringer, op- og nedture. Vi kan stille spørgsmål og hjælpe hinanden. Det er sammenhold, når det er bedst, og vi ved, at det virker.

Tryghed. Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg. Vi ved, at vi mennesker trives bedst, når vi føler os set og mødt lige der, hvor vi er. Det skaber tryghed, og tryghed giver de bedste forudsætninger for udvikling. Derfor sørger vi for at tage dig ved hånden fra første klik ind i Senseklubben.

Inspiration. Hver uge får du opskrifter og inspiration til, hvordan du senser din egen mad, så du på en nem måde kan bringe sundhed ind i din hverdag uden at gå glip af noget. Opskrifterne er familievenlige og lette at gå til, og du kan handle alle råvarerne i et helt almindeligt supermarked – lettere bliver det vist ikke.

Sæt dit præg. Vi vil gerne have glade medlemmer. Derfor lytter vi til DIG. Er der emner, du savner, fortæller du os det! Vi tager med kyshånd imod alle input og vil, i det omfang det giver mening og er muligt, imødekomme dine ønsker. Du er helt sikkert ikke den eneste med den udfordring!

Jeg bruger Sense-principperne i min hverdag. Vil jeg få noget ud af at være medlem af Senseklubben?

Vi kan se på tilbagemeldingerne fra folk, som har testet Senseklubben, at selvom de havde godt styr på Senseprincipperne, så fik de meget ud af at være med. Specielt i forhold til egne spisemønstre og rummelighed overfor sig selv. Men også madlavningstips, ny viden om ernæring og konkrete redskaber, som de kan trække på i hverdagen.
Desuden får du som Premium-medlem adgang til en række fordele og rabatter.

Hvordan er fordelingen mellem indhold, der handler om mentale emner og indhold, der handler om madlavning, ernæring osv.?

Det er nogenlunde ligeligt fordelt, fordi vi ved, at vejen til et varigt vægttab handler om begge dele.

Skal jeg være medlem af Senseklubbens lukkede Facebookgruppe?

Det er valgfrit, om du vil være medlem af den lukkede Facebookgruppe. Hvis du er typen, der gerne vil køre dit eget løb, så kan du fint nøjes med at logge på Senseklubbens online-platform, hvor du blandt andet også kan stille direkte spørgsmål til Sense-teamet og interagere med Senseklubbens øvrige medlemmer. Det er kun betalende aktive medlemmer, som får adgang til Senseklubbens Facebookgruppe.

Går jeg glip af materiale, hvis jeg ikke deltager i Senseklubbens lukkede Facebookgruppe?

Det er via Facebookgruppen og vores spørgeforum på online-platformen, at du har den direkte kontakt til Sense-teamet. Sense-teamet deler også små videoer inde i Facebookgruppen. Men samme videoer bliver også lagt ind på online-platformen. På den måde går du ikke glip af væsentligt materiale.

Hvad er forskellen på Facebookgruppen ”Sense – slank med fornuft – spørgsmål og svar” og Senseklubbens Facebookgruppe?

I Senseklubbens Facebookgruppe er det primært Sense-teamet, som laver opslag. Medlemmers opslag godkendes kun, hvis det har relevans for hovedparten af gruppens medlemmer. Det er en gruppe med fokus på motivation, udvikling og mentale processer med henblik på at hjælpe gennem de svære processer i en livsstilsintervention. Det er dermed ikke en madinspirationsgruppe. Det kan du fortsat få i den store lukkede gruppe ”Sense – slank med fornuft – spørgsmål og svar” eller andre Sense-fællesskaber.

Jeg har prøvet Sense flere gange og er aldrig rigtig kommet i gang. Vil Senseklubben være en løsning for mig?

Du får opstartsmateriale og bliver holdt i hånden uge efter uge med motiverende indslag, så ja, Senseklubben vil med stor sandsynlighed være noget for dig. Men alt er jo individuelt, så du skal mærke efter i dig selv, om du mener, at det, vi tilbyder i Senseklubben, taler til dig.

Skal jeg købe medlemskab til en måned eller et år?

Sammen står vi stærkere! Vi ved, at livsstilsændringer tager tid. Og for langt de fleste også mere end en måned. Derfor vil vi gerne give dig en mulighed for at købe 12 måneder ad gangen. På den måde holder vi dig i hånden måned efter måned – og du sparer penge i forhold til at købe en måned ad gangen.

Jeg er ikke ret god til alt det her med teknik og computer. Kan jeg være med i Senseklubben alligevel?

Ja, det kan du sagtens. Du kan både være med fra computeren og fra telefonen. Du skal have internetadgang og en mailadresse, som vi kan sende mails til. Du bliver guidet gennem det hele, og det er let at finde rundt på onlineplatformen og i Facebookgruppen. Hvis du synes, at det bliver for uoverskueligt med Facebookgruppen, kan du sagtens nøjes med kun at være på online-platformen.

Hvordan kommer jeg i kontakt med Sense-teamet?

Du har tre muligheder.

  1. Du kan stille spørgmål i “spørgetråden” i Senseklubbens lukkede Facebookgruppe
  2. Du kan stille spørgmål i Senseklubbens “spørgeforum”, som du kan tilgå via Senseklubbens online-platform
  3. Eller du kan skrive til kontakt@senseklubben.dk
Brug for hjælp? Kontakt os her