Ny i Senseklubben?

Læs mere om vores madplaner, portionsstørrelser, frugt m.m.

5 gode råd Gå til Bonusmateriale
Bliv en del af klubben

Få mest ud af dine madplaner

5 gode råd til din madplan

Vi er rigtig glade for, at vi uge efter uge får lov til at inspirere dig med lækker og sund mad.

  1. Erstat. Har du allergi, eller er der fødevarer, du af en eller anden årsag ikke spiser? Så fortvivl ikke. Du kan altid erstatte en fødevare med en anden inden for samme kategori. Det gør på ingen måde opskriften ringere, at du tilpasser den, så den passer til dig og dine smagsløg.
  2. Miks. Hver onsdag får du en ny madplan. Som tiden går, vil du få flere og flere retter, som du kan mikse på kryds og tværs, og dermed kan du begynde at eksperimentere med at sammensætte dine egne madplaner.
  3. Eksperimentér. Madplanerne er en rigtig god støtte til dig, der gerne vil blive fortrolig med principperne i Sense og samtidig have inspiration til sund og lækker mad. Du skal dog ikke være bange for at eksperimentere med ingredienser og sammensætninger og give retterne et personligt twist. Måske du på sigt kan lave dine helt egne opskrifter?
  4. Indkøb. Vi har lavet indkøbslisten klar til dig, så du kan handle til hele ugen på en gang. Men, du bestemmer selvfølgelig helt selv, hvad der giver mest mening for dig. Hvis du er en del af en større familie, kan det være svært at nøjes med indløb en enkelt gang om ugen, og så er det fint, at handle to til tre gange om ugen.
  5. Overblik. Du kan allerede nu lave en mappe på din enhed, hvor du gemmer dine madplaner – så har du dem samlet og skal ikke lede efter dem, når ugens indkøb og madlavning skal klares.

Brug madplanerne, som de hjælper dig bedst. Enten som en plan for alle ugens måltider eller blot som inspiration. Du kan udvælge retter, kombinere med dine egne eller vælge at ’sense’ den mad, du plejer at spise. Du skal finde din vej med Sense.

Find ugens aktuelle madplan øverst på siden. Næste uges madplan bliver aktiveret onsdag kl. 10.

Forstå din sense madplan

Gå i køkkenet med Suzy Wengel og bliv klogere på din madplan