SUZY WENGEL
OPHAVSKVINDE TIL SENSE

Læs mere

Oprindeligt drømte Suzy om at uddanne sig til læge. Det blev det dog aldrig til, for i stedet startede Suzy på sygeplejerskestudiet, som hun efter nogle år skiftede ud med en uddannelse til forskningslaborant. Interessen for madlavning, fysiologi og ernæring har altid været der. Efter selv at have tabt sig 40 kilo besluttede hun sig for at dele den madstruktur, der havde virket for hende. Hendes ønske var at hjælpe andre, der kæmpede med vægten. Under en flyvetur til USA skrev hun i store træk alt det ned, som vi i dag kender som Sense. Det hele var sund fornuft – og deraf fandt hun på navnet Sense. Struktur, spisekasser, håndfulde og kategorier blev sammen med en række opskrifter til grundbogen ”Sense – Slank med fornuft”, som Suzy og hendes mand Jesper udgav på deres eget forlag i 2014.

JESPER WENGEL
PROFESSOR

Læs mere

Udover at arbejde med administration og undervisning på vores kostvejlederuddannelse og i Senseklubben er Jesper professor i bioorganisk kemi ved Syddansk Universitet. Han er medforfatter til mere end 400 forskningsartikler om idéer til nye lægemidler og har også flere gange fungeret som ekspertvidne inden for sit felt. I 2006 stiftede Jesper sammen med Suzy virksomheden Ribotask, der producerer reagenser til bioteknologiske, diagnostiske og farmeceutiske virksomheder samt akademiske forskningsmiljøer. Ribotask eksisterer endnu, men parret lægger i dag størstedelen af deres kræfter i Sense. Jesper elsker at grille og gør det gerne året rundt.

LOTTE MICHAELSEN
PSYKOLOG

Læs mere

Da Lotte Michaelsen var barn, skulle hun altid klatre op i de højeste træer og springe ud fra høje steder. Derfor har hun rigtig mange ar. At springe ud i noget nyt har været en drivkraft i Lottes liv. Hun er oprindeligt uddannet lærer, men havde allerede på lærerseminariet en stærk fornemmelse af, at det var psykologien, hun skulle forfølge. Som 38-årig satte hun handling bag ord og satte sig på skolebænken på Aarhus Universitet for at læse psykologi. Den beslutning har hun aldrig fortrudt.

JØRGEN MICHAELSEN
VANECOACH

Læs mere

Jørgen Michaelsen er oprindeligt uddannet typografisk tryktekniker og har arbejdet som sådan det meste af sit voksne liv. I 2015 tog hans liv en drejning, da han besluttede sig for at uddanne sig til coach og arbejde med vægttab og livsstilsændringer i Sense-regi. Jørgen er både uddannet VaneCoach hos Morten Elsøe og Anne Gaardmand og coach hos Manning Inspire. Når Jørgen ikke har travlt med Senseklubben og coaching, er han bidt af en gal motionsbokser.

KATRINE BØG LARSEN
CAND. MAG.

Læs mere

Katrine har altid elsket at skrive. Hun var ikke mere end seks år, da hun skrev sin egen hjemmelavede bog om sigøjnerpigen Sally. Den bog så aldrig dagens lys, men det gjorde mange andre tekster fra Katrines hånd.
Katrine blev i 2005 uddannet cand.mag. i litteraturvidenskab og kulturformidling og har siden arbejdet med kommunikation og formidling. Først gennem 10 år i TV 2s digitale afdeling og senere i flere år som fast journalist for nogle af landets største ugeblade og magasiner.
Hun har også skrevet tekster for flere reklamebureauer og for DGI samt ghostwritet bøger for forskellige forfattere.

LOTTE NOE
KLINISK DIÆTIST

Læs mere

Indtil Lotte Noe var 45 år, arbejdede hun som teamleder i en finansiel virksomhed. Trangen til at prøve sig selv af i en anden rolle trak dog i hende, og derfor besluttede hun sig for at sætte sig på skolebænken for at uddanne sig til klinisk diætist. Den beslutning er en af de bedste, Lotte har taget i sit liv. I dag arbejder Lotte fuld tid som klinisk diætist og underviser i Sense-teamet. Lotte er ikke kun stærk inden for det ernæringsfaglige felt. Som 36-årig fik hun det sorte bælte i Taekwondo, ligesom hun har et dykkercertifikat og har været helt nede på 42 meters dybde.

IDA HOLM
KOSTVEJLEDER

Læs mere

Ida Holm har arbejdet med mange andre ting, før hun uddannede sig til kostvejleder og VaneCoach og begyndte at arbejde med vægttab og ernæring. Hun blev bankfuldmægtig som 25-årig og uddannede sig senere til ejendomsmægler i Sønderjylland. I en længere årrække på 14 år har hun også arbejdet som blæksprutte og alt-mulig-kvinde på et dyrehospital. Ida har en kæmpe viden om mad, fugle, vildt og planter. Hun ved for eksempel, hvor der gror tjærerod, katteskæg og gule iris. Det er derfor ikke uden grund, at Ida arbejder som opskriftsudvikler og madinspirator i Sense-teamet.

NETE DENCHER
KLINISK DIÆTIST

Læs mere

Nete Dencher startede sin erhvervskarriere hos medicinalvirksomheden LEO Pharma. 10 år blev det til der – først som laborant og dernæst som Artwork Coordinator – inden et udlandseventyr startede. Netes mand blev udstationeret til Finland, og det blev startskuddet til syv års spændende ophold i udlandet. Først tre år i Finland efterfulgt at fire år i England. Her lærte Nete og hendes familie at tilpasse sig nye situationer og andre kulturer og knyttede nye venskaber for livet. Det var mens familien boede i England, at Nete påbegyndte uddannelsen til klinisk diætist. Siden er Nete og hendes familie flyttet tilbage til Danmark, hvor Nete i dag arbejder som klinisk diætist i Sense-teamet. Interessen for ernæring og motion har altid været stor, og en del af Netes fritid bliver brugt på maratonløb.

LINE MIKKELSEN
STUDENTERMEDHJÆLPER

Læs mere

Line er Sense-teamets blæksprutte. Hun hjælper til hele vejen rundt og laver mad til os hver dag. Hun er også med til at udvikle og teste madplanerne i Senseklubben. Line begynder inden længe på sygeplejerske-studiet, men hun fortsætter som studentermedhjælper i Sense-teamet. Line er vild med håndbold og er træner for et pigehold. Da Line startede i Sense-teamet, kunne hun ikke koge en kartoffel. Her et par år senere er hun en haj i køkkenet og kan selv udvikle lækre retter.

6 års erfaring med Sense

Vi ved, at det kan være svært at jonglere både hverdagsliv og gode intentioner om forandringer. Hvem kender ikke til medlemskortet til fitnesscentret, der en måned efter købet samler støv i skuffen?

Vi har tænkt på de forhindringer, du kan møde på din vej. Derfor gør vi det så fleksibelt som muligt at være medlem af Senseklubben. Vi er her for dig på dine præmisser, når du har tid.

Derfor er det centrale i Senseklubben:

  • Faste, ugentlige indlæg med masser af inspiration og konkrete øvelser
  • Et unikt fællesskab på Facebook
  • Madplaner, der kan hjælpe dig godt på vej med Sense
  • Mentale redskaber, så du kan arbejde med dit spisemønster, dine grænser og dine vaner
  • Træning på et niveau, hvor alle kan være med
  • Bibliotek med ekstra viden, så du hele tiden kan fylde mere på, hvis du har lyst
Ikke medlem endnu? Bliv medlem her Bliv medlem